1. Welcome to NoFap! We have disabled new forum accounts from being registered for the time being. In the meantime, you can join our weekly accountability groups.
    Dismiss Notice

NoFap: Οι λόγοι που το ξεκινήσαμε

Έλληνες Fapstronauts

  1. Λοιπόν παίδες, ας μιλήσουμε για εμάς και για τους λόγους που ξεκινήσαμε το NoFap.

    Εγώ είμαι ο Νίκος, 24, από Αθήνα. Ξεκίνησα να κοιτάω πορνογραφία λίγο μετά αφότου βάλαμε ίντερνετ, κάπου αρχές 2006. Βέβαια τότε είχαμε την απλή σύνδεση, που ήταν πολύ αργή και γι'αυτό δεν μπορούσα να δω βίντεο αλλά εικόνες μόνο. Όσο περνούσαν τα χρόνια, και γινόταν όλο και πιο γρήγορο το ίντερνετ, τόσο κολλούσα κι εγώ. Πάντως ακόμα και 3-4 χρόνια μετά, δεν ήμουν τόσο πολύ κολλημένος, ίσως επειδή ήταν στην αρχή. Τώρα είναι 10 χρόνια που είμαι μπλεγμένος με το πορνό, δεν με έχει ωφελήσει σε τίποτα. Αντιθέτως με έχει αποτρέψει από το να κάνω κάποια σχέση για παράδειγμα.

    Το NoFap το πρωτοβρήκα γύρω στα τέλη του 2015. Όχι τυχαία, είχα ψιλοβαρεθεί να την παίζω τόσα χρόνια, και ήθελα να δω μήπως και το σταματήσω. Μάλιστα, η στιγμή που πήρα την απόφαση να διακόψω και τις τσόντες και τον αυνανισμό, ήταν όταν μια μέρα είχα πολύ χάλια διάθεση, και το μόνο που μου ανέβασε το ηθικό ήταν πως θα έμπαινα το βράδυ στον υπολογιστή μου να δω τσόντες. Τότε κατάλαβα ότι υπάρχει θέμα.

    Δύσκολο αλλά κατάφερα να σταματήσω το pmo (θα το λέω έτσι γιατί είναι πιο γρήγορο στο γράψιμο) για 4 μήνες, βέβαια εδώ κι εκεί έβλεπα καμιά γυμνή φωτογραφία πχ, αλλά το σταματούσα γρήγορα. Από τότε η δεύτερη μεγαλύτερη περίοδος είναι 28 μέρες φέτος τον Απρίλιο και 16 μέρες μέχρι κάπου τέλη Σεπτέμβρη, τον προηγούμενο μήνα.

    Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως αν το διακόψεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, τόσο εύκολα θα τα καταφέρεις. Για μένα που πέρασαν αρκετά χρόνια μέχρι να το ξεκινήσω, θα μου πάρει αρκετόν καιρό.

    Θα 'θελα να ακούσω κι εσάς!
     
  2. giwrgos93

    giwrgos93 New Fapstronaut

    3
    33
    13
    Καλησπερα..ειμαι ο Γιωργος , 24 χρονων..Αυνανιστης απο δευτερα δημοτικου και απο τοτε δεν σταματησα ποτε αυτη τη συνηθεια..αργοτερα με το ιντερνετ και τη πορνογραφια τα πραγματα εγιναν πολυ χειροτερα και κατεληξα να ειμαι εθισμενος σε αυτη τη συνηθεια μου..καθε μερα εσπαγα ρεκορ με τον εαυτο μου, και το ποσες φορες το εκανα,σε ενα φαυλο κυκλο που ποτε δεν σταματουσε, που ποτε δεν υπηρχε ολοκληρωση..ολη η ενεργεια μου,εξαφανιζοταν σε αυτη τη συνηθεια μου ενω οι περιοδοι καταθλιψης δεν ελειψαν..αλλα το σημαντικοτερο ηταν η αυτοπεποιθηση που μου εκλεβε ο αυνανισμος..κολλουσα συνεχως με τις γυναικες που μου αρεσαν,κομπλαρα πως το λεν ενω τα βραδυα τις εγδυνα με τη φαντασια μου..σταμάτησα να βλεπω πορνό πριν μισο χρονο , οταν διαβασα το κακο που κανει σε εμενα και τη σχεση μου με το αντιθετο φυλλο..αλλα ο αυνανισμος δεν σταματησε εκει...αυνανισμος μεσω της σκεψης,της φαντασιας ηταν το αγαπημενο μου πραγμα απο μικρος..αρκετα καλυτερο απο το να βλεπεις πορνό αλλα και παλι τρομερος κλεφτης ενεργειας..δεν ειχα κινητρο να κανω τπτ το μονο που σκεφτομουν ηταν η στιγμες ηδονης που θα εχω μεσα στη μερα...
    Θελοντας να παρω πισω την ενεργεια μου και να αποκαταστησω τις σχεσεις μου με το αντιθετο φυλο εκανα μια δοκιμασια τον Αυγουστο που περασε, αποχης απο τον αυνανισμο για 30 ημερες(πραγμα αδιανοητο για μενα)..πραγματικα πολυ σκληρο μετα απο τοσα χρονια αλλα τα αποτελεσματα με ενθαρρυναν..Αργοτερα ανακαλυψα αυτη την κοινοτητα..(το χειροτερο ισως σε αυτες τις 30 ημερες ηταν οτι δεν ειχα καπου να μιλησω γ αυτο) και βαζω στοχο για κατι πολυ μεγαλυτερο..90 ημερες αποχης..
     
  3. Αυτό φίλε. Δυστυχώς στους περισσότερους (αν όχι για όλους), ισχύει.
     
  4. blacksunempire

    blacksunempire Fapstronaut

    43
    23
    8
    Καλησπέρα και απο εμένα παιδιά εγώ ειμαι ο Βαγγέλης 26 ετών και ήθελα και εγώ απο την πλευρά μου να σας ευχηθώ καλη τύχη στα σερί σας.Ξεκίνησα να την παίζω με τσόντα επίσιμα το 2006.Έκτοτε μεχρι και πριν 3 χρόνια δεν πίστευα οτι με επηρεάζει στην καθμερινή μου ζωή η συνεχής ενασχόληση με τον πορνό.Ανακάλυψα λοιπόν τυχαία το NoFAP.Η σελίδα μου άνοιξε τα μάτια και από τοτε παρότι ακόμα δεν έχω καταφέρει να το κόψω 100% έκανα streaks 20 ημερών και ενα 30άρι.Διαπίστωσα οτι οι πρώτες μέρες ειναι εξαιρερικά δυσκολες.Μετα το πρώτο 3ημερο έβλεπα κάθε μέρα όνειρα διάφορων τυπων είχα συνεχως το σεξ στο μυαλό εβγαζα σπέρμα στο κατούριμα και βεβαίως πολλά vivid dreams και εξπερμάτωση μέσω του ύπνου.Βέβαια καποια στιγμη υποχωρίσανε όλα τα συμπτώματα της γκρίνιας του οργανισμού που είχε συνηθίσει στον συνεχή οργασμό.Είχα μεγαλύτρη αντοχή στην ζωή μου μεγαλύτερη όρεξη την έπεφτα πιο εύκολα σε κοπέλες το μόνο αρνητικο ήταν οτι ήμουν πολύ πιο ευέξαπτος.Τώρα έχω ξεκινήσει ενα καινούργιο streak ωστόσο για το λόγο οτι κάνω συχνά σεξ γιατί έχω κοπέλα οι καύλες μου την επομενη μερα είναι πραγματικά ασυγκράτιτες για αυτό τις περισσοτερες απλα i relapse so easy!!! Anyway τωρα το προσπαθω σοβαρα και ελπίζω να αντέξω έναν μήνα.Αυτά από εμένα!!!Πάμε γερά παιδες!! Υ.Γ. Καλό ειναι στον υπολογιστή σας να βάλετε ένα Pornblocker με βοήθησε παρα πολύ περα απο το emergency button που είναι μαγεία !!!!
     
  5. giwrgos93

    giwrgos93 New Fapstronaut

    3
    33
    13
    τα ιδια συμπτωματα σε ολους πριν και μετα την αποχη , μαλλον δεν ειναι τυχαια..
    blacksunempire ειχα και εγω ονειρωξεις σε ενα σερι 30αρι που εκανα..τι συμβαινει εκει?χαλαει το σερι?στις ποσες μερες αρχισαν να υποχωρουν?
    το emergergency button τι ρολο βαραει παιδες?
    παμε δυνατα!!
     
    Orest likes this.
  6. Ε όχι, οι ονειρώξεις δεν χαλάνε το σερί, εξάλλου δεν το ελέγχεις. λολ !

    το emergency button είναι ένα add on στον browser ή το κατεβάζεις σαν εφαρμογή στο κινητό, και ουσιαστικά το πατάς όταν νομίζεις πως θα την παίξεις ρε παιδί μου ξερω 'γω, και σου βγάζει εικόνες με κειμενάκια να σου φτιάξουν τη διάθεση ή αν σε αποτρέψουν.
     
    Orest and giwrgos93 like this.
  7. giwrgos93

    giwrgos93 New Fapstronaut

    3
    33
    13
    με το συμπαθειο..κανα τσιγαρο πινει κανενας εδω μεσα?και αν ναι πως τον επηρεαζει οσον αφορα την αποχη?
     
    Orest likes this.
  8. blacksunempire

    blacksunempire Fapstronaut

    43
    23
    8
    Εγώ έπινα τσιγάρα αλλά επειδή έχω δεί πως έχουν καταντήσει κάποιοι φιλοι μου απο τον ζεο και από το αλκόολ το έχω κόψει εδώ και καιρό.Με επηρεάζει πάρα πολύ όπω προανέφερα όταν κανω σεξ με την κοπέλα μου την επόπενη μερα η οταν τελειωσω στον υπνο μου. Νιώθω λες και το έχω πάρει σερί γύρισα απο ξενύχτι
     
    Orest likes this.
  9. blacksunempire

    blacksunempire Fapstronaut

    43
    23
    8
    Για αυτο ειμαστε εδω να βοηθηθουμε!!!!μακρυα απο κακες σκεψεις κ προσπαθειστε να ειστε απασχολημενοι για να μην ειναι ελευθερο το κεφαλι γιατι ολα στην βαρεμαρα γινονται!!!
     
    Deleted Account and Orest like this.
  10. Orest

    Orest Fapstronaut

    51
    58
    18
    Eheis dikio file ime idi stin evdomi mera ke ola ayta epidi eho valei programa stin zoi mu elpizo na sinehiso etsi
     
  11. Καλημέρα κι από εμένα παιδιά!

    Είμαι ο Νώντας, 40χρονος, παντρεμένος, με παιδιά, Λυκειάρχης σε ένα μικρό Λύκειο στη νότια Κρήτη και καθηγητής μαθηματικών.

    Χαίρομαι που το καταλάβατε νωρίς, γιατί εγώ μόλις πριν από 40 ημέρες. Έβλεπα πορνό κι εγώ από το Γυμνάσιο, όχι συστηματικά, ούτε κάτι πέρα από φυσιολογικό (straight). Μετά που ήρθε το γρήγορο internet και στη νότια Κρήτη, περνούσα πολλές ώρες βλέποντας straight πορνό, μιλώντας και φλερτάροντας με γυναίκες σε ερωτικού περιεχομένου ιστοσελίδες (chatrooms), αφού πήγαιναν τα παιδιά μου για ύπνο. Αυτό γινόταν για περίπου ένα χρόνο. Μέχρι που άρχισα να έχω σοβαρά προβλήματα στύσης, η σύζυγός μου το είχε καταλάβει και παραλίγο η συνήθειά μου αυτή να μου διαλύσει την οικογένεια, οπότε το έκοψα αμέσως.

    Τώρα είναι 40 ημέρες που δεν έχω ξαναδεί πορνό. Πέρασα μία μεγάλη περίοδο (περίπου 20 ημέρες) που δεν είχα στύση καθόλου, αυτό ήταν δραματικά απογοητευτικό γιατί νόμιζα ότι ευνουχίστηκα, όμως τώρα είναι όλα φυσιολογικά.

    Με τη σύζυγό μου, αφού της τα είπα όλα και τ' άκουσα για τα καλά, ζούμε σαν νεόνυμφοι!! Πραγματικά!!

    Κάθε μέρα που περνάει δεν γίνονται θαύματα μέσα μου, όμως γίνεται πιο ξεκάθαρη η σκέψη μου και περνάω πολύ πιο όμορφα με τη σύζυγο και τα παιδιά μου. Ακόμα και το πιο μικρό από τα παιδιά μου το κατάλαβε (είναι 4 χρονών) και μου είπε κατά λέξη: «μπαμπά παίζεις και γελάς μαζί μας πιο πολύ... αύριο!!»

    Εύχομαι σε όλους μας να βρούμε το βηματισμό μας στο δρόμο που θέλουμε να ακολουθήσουμε για να πετύχουμε το στόχο μας!

    Καλό μας ταξίδι!
     
    Free 23, Dmkk and Orest like this.
  12. στελιος

    στελιος New Fapstronaut

    1
    86
    13
    Γεια σας λεγομαι στελιος και ειμαι 20 χρονων ανακαλυψα το nofap εδω και καιρο και μου εχει κεντρισει το ενδιαφερον καθως μετα απο χρονια αυνανισμου καταλαβα οτι αυτο το πραγμα ειναι καταστροφικο για τον αντρα.Ο λογος λοιπον που με οδηγησε σε αυτες τις σκεψεις ειναι οτι παρατηρησα πως τον τελευταιο καιρο ο αυνανισμος με κανει να κουραζωμαι και με οδηγει σε λαθος σκεψεις πραγμα το οποιο παλαιοτερα δεν το ειχα παρατηρησει καθως ξερετε τωρα οσο ποιο νεος εισαι τοσο ποιο πολυ ενεργεια εχεις δεν λεω βεβαια οτι γερασα αλλα ενταξει οσο ποιο πολυ μεγαλωνεις βλεπεις τα πραγματα αλλιως.Μετα απο ψαξιμο στο ιντερνετ και βλεπωντας διαφορους ανθρωπους να μιλανε για αυτο και εχωντας στο μυαλο μου οτι διαφορα πραγματα που λενε ισχυουν και τα εχω παρατηρησει στο σωμα μου αποφασισα να το σταματησω και εγω και να κανω μια προσπαθεια για οσες μερες γινεται,το ποιο πολυ που εχω αντεξει ειναι σχεδον 3 εβδομαδες και το προσπαθω αυτο απο τα τελη του φετινου καλοκαιριου το αστειο ειναι οτι ξεκιναω την προσπαθεια αντεχω καποιες μερες χωρις αρκετα μεγαλη δυσκολια βλεπω τα θετικα αποτελεσματα της αποχης αλλα καποια στιγμη το ξανακανω και ξαναμανα παμε παλι απο την αρχη.Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι οταν εισαι σε αποχη αυξανεται η δυναμη σου σωματικη και πνευματικη εχεις ποιο πολυ ορεξη και μιλας με αλλους ανθρωπους και τους κοιτας στα ματια καπως καλυτερα ενω αμα αυνανιζεσαι καθε μερα αυτα τα οποια προανεφερα μειωνονται εχεις ποιο πολυ αγχος και απο την κουραση δεν μπορεις το πρωι να σηκωθεις απτο κρεβατι.Επομενως πιστευω οτι εαν θες να κανεις καποιες σχεσεις με διαφορους ανθρωπους να διαβασεις να αθληθεις και αλλα πραγματα ο αυνανισμος δεν βοηθαει σε κανενα βαθμο καθως σε κραταει πισω και το κακο ειναι οτι ειναι εθιστικος σαν ναρκωτικο καθως υπαρχουνε μελετες που το αποδικνειουν αυτο.Εμενα ο πρωσοπικος μου στοχος ειναι να κρατηθω για οσο ποιο πολυ γινεται μεχρι και χρονο δηλαδη και θα ξαναξεκινησω σοβαρα απο σημερα,ημουνα προσφατα σε εγκρατεια εδω και τρεις εβδομαδες περιπου και προχθες ειπα δεν τραβαω μια; γιατι ενιωθα πολυ πιεσμενος και το σωμα μου σε ενταση και τραβηξα μια λοιπον και μετα και αλλη και χθες και αλλη δηλαδη το παρακανα και ξαναεθιστηκα επομενως μην σκεφτεστε ποτε να το ξανακανετε γιατι θα ξανακολησετε αυτα απο εμενα να εχετε μια καλη μερα
     
    Orest and Nikolai like this.
  13. Orest

    Orest Fapstronaut

    51
    58
    18
    Σε νιώθω φίλε μου και εγω το ίδιο θέλω να κάνω :)
     
    στελιος likes this.
  14. Καλησπέρα είμαι θανάσης 31 χρονών παντρεμένος εδώ και λίγο καιρό! Εθισμένος στο πορνό κάπου 12 χρόνια .
     
    στελιος and Orest like this.
  15. Orest

    Orest Fapstronaut

    51
    58
    18
    καλωσηρθες φιλε μου και καλη επιτυχια στο να απαλαγεις απο της κακιες συνηθειες και τον αυνανισμο :)
     
    Deleted Account likes this.
  16. Καλησπέρα,
    Είμαι 45 χρονών, gay, και εθισμένος πολλά χρόνια. Δεν ξέρω αν είμαι αισιόδοξος για το αν το ξεπεράσω ποτέ. Και όταν λέω ξεπεράσω εννοώ να μπορώ να έχω φυσιολογική σεξουαλική ζωή. Να μπορώ να την απολαμβάνω και να την ελέγχω ταυτόχρονα, όπως το κάνω με τον καθημερινό καφέ μου. Δεν θα με πείραζε να συνέχιζα να απολαμβάνω πορνό και αυνανισμό, αρκεί όμως να μην έχανα τον έλεγχο και να μην καταβροχθιζόμουν από όλο αυτό. Το θεωρώ απίθανο να το καταφέρω. Κάπου διάβασα ότι παραμένουμε για πάντα εθισμένοι, απλά πρέπει ασταμάτητα να είμαστε σε επιφυλακή για να μην υποτροπιάσουμε. Μοιάζει δηλαδή σαν η ζωή μου να πρέπει να είναι απλά μία προσπάθεια αποφυγής της αποτροπής, χωρίς πιθανότητα συμμετοχής σε οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα.
    Θα μου άρεσε να ακούσω γνώμες
     
    Nikolai, Orest and στελιος like this.
  17. Καλός ήρθες φίλε μου στην παρέα μας. Δυστυχώς πορνό και απόλαυση σε μια κατάσταση εθισμού δεν υφίσταται. Και ναι και η δική μου άποψη είναι ότι πρέπει να βρισκόμαστε σε εγρήγορση πάντα για να μην επιστρέψουμε σε αυτόν τον φαύλο κύκλο, με την μόνη διαφορά οτι δεν είναι το ίδιο δύσκολο και οδυνηρό οπως είναι τις πρώτες 90 ημέρες. Μετά ολα είναι πιο εύκολα και ήρεμα με την ετοιμότητα στο πίσω πλέον μέρος του μυαλού. Μόνο χωρίς πορνό θα μπορέσεις να απολαύσεις την σεξουαλική ζωή. Τώρα είμαστε πιόνια , δεν ξέρουμε καν τι θέλουμε απο την ερωτική μας ζωή. Δεν ξέρουμε πως είναι η πραγματική ερωτική ζωή. Θέλει πολύ διάβασμα υπομονή και συγκεκριμένο στόχο για να μπορέσουμε να βγούμε απο αυτό τον φαύλο κύκλο.
     
    Orest likes this.
  18. Days

    Days New Fapstronaut

    1
    2
    3
    Καλησπέρα παιδια.

    Ειμαι 27 χρονών και ξεκινησα να βλεπω πορνο απο τα 11.Στην αρχη περιοδικα,μετα μικρα βιντεακια και μετα κατεληξα να εχω 30 καρτελες ανοιχτες με πορνο και αυνανισμο 3-4 φορες την μερα.Ειχα καταλάβει απο καιρό τον εθισμό μου αλλα απλα επελεγα να μην του δινω σημασια.Απο την πρωτη φορα κιολας που πηγα να κανω σεξ (18) δεν λειτουργησα και το εριξα στο οτι ειχα αγχος.Αυτο ομως συνεβει και αλλες φορες.Συγκεκριμενα καθε φορα που πηγαινα με κοπελα τις πρωτες φορες.Ειχα αρκετες κοπελες και ειχα κανει πολλες φορες ωραιο σεξ αλλα τις πιο πολλες φορες επρεπε να σκεφτω τσοντες για να τελειωσω η να μεινω σε στηση.Καθε φορα που πηγαινω με κοπελα εκει που την θελω απειρα ξαφνικα μου φευγει τελειως η ορεξη για σεξ.Το ποτηρι ξεχιλησε οταν η πρωην κοπελα μου (η οποια ηξερε για τον εθισμο μου) μου ειπε πανω στο σεξ "ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΣΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ".Με χωρισε γιατι ειχα γινει ενας βλακας αυνανας που δεν εδινε σημασια σε τιποτα και το μονο που εκανε ειναι να πηγαινει δουλεια και να γυρναει σπιτι και να τον παιζει.Χειροτερα δεν εχω νιωσει στην ζωη μου.Η αυτοπεποιθηση μου ειναι χαλια.Μου αρεσουν κοπελες και τους αρεσω αλλα δεν κανω κατι απο φοβο οτι δεν θα μου σηκωθει.Εχω δοκιμασει πολλες φορες στο παρελθον να κανω αποχη.Γυρω στις 20 μερες παντα τα πραγματα γινονται καλυτερα για μενα αλλα ποτε δεν το πηρα στα σοβαρα.Τωρα λοιπον ειναι η φορα που το πορνο τελειωσε για μενα.Δεν αντεχω αλλα αυτη την κατασταση.Δεν εχω καμια συγκεντρωση,δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα.Περναει κοπελα απο διπλα μου και κοιταω σαν ηλιθιος ματακιας και σκεφτομαι διαφορα.Δεν θελω να εξαρταται η ζωη μου απο τις τσοντες.Δεν ειμαι αυτος.

    Συγγνωμη για την περιεργη συνοχη του κειμενου,αλλα εχω τοσα πολλα να πω που δεν τα εχω πει σε κανεναν και μου βγαινουν ολα μαζι.

    Ελπιζω να ειστε ολοι καλα και να συνεχιζετε την αποχη.Θα δειτε αποτελεσματα οπως εχω δει και εγω.
     
    MakesLifeGood and Dmkk like this.
  19. mike7938476

    mike7938476 New Fapstronaut

    1
    2
    3
    Καλημέρα! είμαι 24 χρονών κι έχω συμπληρώσει 7 ημέρες αποχής από τον αυνανισμό όχι όμως κι από το πορνό. Ξεκίνησα αυτή τη κακή συνήθεια αν θυμάμαι καλά από την ηλικία των 12 καθώς ο πατέρας μου είχε στο σαλόνι μέσα σε ένα ντουλάπι γεμάτο πορνοταινίες. Όλα αυτά τα χρόνια αυνανιζόμουν σχεδόν ασταμάτητα. Υπήρξαν κάποιες περίοδοι που προσπάθησα να απαλαχθώ αλλά τελικά υπέκυψα. Ο λόγος ότι δεν είχα κάποιο κίνητρο και δε με ένοιαζε και πολύ. Τα τελευταία χρόνια όμως έχω παρατηρήσει μία τερατώδης εξέλιξη στον εαυτό μου όπως και στα γούστα μου στο πορνό. Αναζητώ όλο και πιο σκληρό και παράξενο περιεχόμενο για να ερεθιστώ. Κατηγορίες που μου προκαλούσαν αηδία τώρα μου αρέσουν περισσότερο. Συν τοις άλλοις, έχω παρατηρήσει μία καθημερινή εξάντληση στον εαυτό μου, κατάθλιψη, αδιαφορία για τις γυναίκες, δεν έχω συχνές στύσεις και δε μπορώ να σκάσω ούτε ένα χαμόγελο πια. Σαν κάτι να μου ρουφάει κάθε μέρα όλη την ενέργεια μου. Το πορνό με έχει εξαντλήσει και πνευματικά και σωματικά.
    Ο λόγος λοιπόν που έγινα μέλος σε αυτή την ομάδα είναι διότι έχω βάλει ένα σκοπό αυτή τη φορά. Απαλλάσοντας τον εαυτό μου από το πορνό δίνω νόημα στη ζωή μου, απολαμβάνω τα οφέλη και μαθαίνω τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στον άντρα. Έτσι αποκτάω κίνητρο και συγχρόνως στηρίζω την Ελληνική κοινότητα στο διαδικτυακό κίνημα του NoFap
     
    Nikolai likes this.
  20. MakesLifeGood

    MakesLifeGood Fapstronaut

    6
    5
    3
    Γεια σας! Ειμαι 19 χρονών και ξεκινησα τις τσοντες απο τα 9 μου χρόνια. Στην αρχή όταν βλεπαν οι φιλοι μου και ύστερα στην τηλεόραση. Όταν εξοικειώθηκα με το ιντερνετ ανακάλυψα μια ιστοσελίδα πορνό. Εμπαινα κάθε μερα να πάρω την δόση μου αλλα δεν με ανυσιχούσε καθολου, το εβρισκα πολύ φυσιολογικό. Ημουν και ειμαι ενα ήρεμο παιδι ήπιων τόνων που έχω κάνει ελάχιστες άλλα μεγάλες σχέσεις. Οταν πηγα να κανω σεξ δεν μπορουσα να πετυχω στιση, αυτος ηταν ο λογος που χωρισα με την Ε. αλλα μετα γνωρισα την Ν. . Τοτε ανακάλυψα το νοφαπ αλλα εκανα relapse καθε 3 μερες. Επειδη η Ν. ηταν μικρή ακομα δεν είχαμε προχωρήσει ακομα στον σεξουαλικο τομεα. Ημουν και πολυ ανασφαλής μην μου ξανασυμβει αυτο που ειχε γινει με την Ε. και χαλάσει και η νέα μου σχεση. Στον επόμενο χρόνο (οταν ξεθαρεψε) προσπαθουσε να με προσεγγίσει σεξουαλικα αλλα εγω φοβομουνα. Παράλληλα εκανα και nofap και εβλεπα βελιτωση. Οταν πετυχα στιση και το καταλαβε ήταν η πιο χαρουμενη μερα της ζωης μου. Ισως πιστευα οτι δεν θα ξεκολλαγα ποτε απο τις τσοντες και οτι θα ειμαι σκλάβος για παντα.. Με την Ν. καναμε μονο προκαταρτικα και οχι σεξ καθώς δεν ηταν ετοιμη ακομα, τώρα έχουμε χωρισει αλλα εγω ειμαι ακομα στο nofap. Εχω φτάσει μια φορα τις 90 μερες χωρις τσοντες και ηταν πολυ ωραιο συναισθημα αλλα θελω να σταματησω και τον αυνανισμο! Ολοι οι φιλοι μου βλεπουν τσοντες και δεν με βοηθουν καθόλου! Τωρα που ανακαλυψα αυτο το ελληνικο forum νιωθω περιεργα γιατι πρωτη φορα βλέπω ελληνες να εχουν παρομοια περιστατικα με τα δικα μου! Παντως να ξερετε οτι γινεται να ξεπερασετε τα παντα. Να μαθαίνετε απο τα λαθη σας!
     
    Nikolai likes this.

Share This Page