1. Welcome to NoFap! We have disabled new forum accounts from being registered for the time being. In the meantime, you can join our weekly accountability groups.
    Dismiss Notice

Post published by Xaritsianosone

καλησπερα αλανια ειμαι πισω μετα απο παρα πολλους μηνες.
Φετος οσοι με θυμαστε ειχα πει οτι εδινα πανελληνιες. Για εμενα προσωπικα ηταν η χειροτερη χρονια της ζωης μιυ για πολλους λογους. Τελος παντων, παρατηρησα οτι σε περιπδους που ειχα τεραστιο αγχος αυνανιζομουν και 5 και 6 φορες σε μια μερα. κατεληγα να νιωθω πολυ ασχημα και χωρις ενεργεια κατι που κανω ακομα και τωρα επειδη βαριεμαι. παρατηρω επισης και αλλα παιδια απο εδω τα οποια εχουν θεμα να ξεπερασουν αυτο τον εθισμο. Θεωρω πως ο μονος τροπος για να ξεπερασουμε ολοι σιγα σιγα αυτο τον εθισμο ειναι να ερχομαστε σε επαφη και να λενε την προοδο μας και τους προβληματισμος μας. Ο Nikolai προτεινε οσοι ειμαστε αθηνα να συναντηθουμε. Αν και εγω νιωθω αβολα για κατι τετοιο θα ηθελα πολυ να γινει. Εχω να προτεινω το εξης ωστοσο : μπρουμε να φτιαξουμε μια ομαδα σε καποια αλλη πλατφορμα πχ skype στην οποια να μιλαμε φωνητικα και να λεμε τα σχετικα πως σας φαινεται ;
Orest, στελιος and Nikolai like this.
Grman more_vert
Grman
Καλή δύναμη φίλε μου.
Nikolai more_vert
Nikolai
Εντάξει, αν το κάνεις 5-6 φορές την ημέρα, λογικό να μην έχεις ενέργεια μετά συν να μην έχεις καλή διάθεση. Όλοι μας νομίζω το έχουμε περάσει. Καλή συνέχεια πάντως!
Nikolai more_vert
Nikolai
Όσον αφορά τη συνάντηση, καταλαβαίνω ότι μερικοί νιώθουν άβολα, αλλά εντάξει δεν θα το βροντοφωναξουμε κιόλας, μεταξύ μας θα μείνει. Αυτη η ιδέα για το skype ή whatsapp είναι καλή, ας την έχουμε υπόψιν μας.
Orest and στελιος like this.